JOHNBON

TERRASOVERKAPPINGEN

Wij leveren alle soorten terrasoverkappingen. Van Aluminium overkappingen tot aan houten pergola overkappingen welke voorzien kunnen worden van beweegbare zonweringen. Onze overkappingen zijn wel allemaal uit het kwalitatief hogere segment, de prijsstunters zult u bij ons niet aantreffen. Een overkapping moet volgens ons een meerwaarde zijn aan uw huis en daar past alleen de beste kwaliteit bij.  Zie op deze pagina een greep uit ons overkappingen assortiment, verder zijn alle mogelijke afsluitingen zoals kozijnen, glaswanden of erfafscheidingen mogelijk onder onze overkappingen mail of bel ons op mail@johnbon.nl of 0652 53 54 85 en vraag naar de mogelijkheden, wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.

STOBAG overkappingen

Laat de droom van de nieuwe Outdoor-Living-Room in vervulling gaan. 
Met STOBAG wordt een terras omgetoverd in de nieuwe woon-, eet- of werkkamer. Win met pergola's, glazen daken of doek overkappingen extra ruimte voor heel wat meer levenskwaliteit.

Bij zon of regen van het leven buiten genieten? STOBAG pergola's en paviljoenen zorgen voor een uitbreiding van de mooie woonruimte buiten. Ze zijn niet alleen op het gebied van functie en constructie, maar ook in design duurzaam ontwikkeld. 

Vraag naar de verschillende mogelijkheden, wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte.

Al onze elektrische zonweringen zijn aangedreven door Somfy buismotoren.

Buitenleven van Nederlands fabrikaat

Brengt het heerlijke huiselijk gevoel naar buiten

Met overkappingen en pergolazonwering die jouw buitenruimte verrijken met een gevoel van comfort en elegantie. Door stijlvolle slanke ontwerpen brengt het een knus en huiselijk gevoel naar elk terras, ideaal om een verfijnde buitenervaring te beleven.

Naast het toevoegen van sfeer, blinken de overkappingen en zonweringen ook uit in functionaliteit. Het biedt verkoeling, comfort en luxe en stelt je in staat om langer van het buitenleven te genieten.

Al onze elektrische zonweringen zijn aangedreven door Somfy buismotoren.