terrasoverkappingen

Wij leveren alle soorten terrasoverkappingen. Van Aluminium overkappingen tot aan houten pergola overkappingen welke voorzien kunnen worden van beweegbare zonweringen.

Onze overkappingen zijn wel allemaal uit het kwalitatief hogere segment, de prijsstunters zult u bij ons niet aantreffen. Een overkapping moet volgens ons een meerwaarde zijn aan uw huis en daar past alleen de beste kwaliteit bij.

 

 

Zie op deze pagina een greep uit ons overkappingen assortiment, verder zijn alle mogelijke afsluitingen zoals kozijnen, glaswanden of erfafscheidingen mogelijk onder onze overkappingen mail of bel ons op mail@johnbon.nl of 0652 53 54 85 en vraag naar de mogelijkheden, wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.

ENKELE VOORBEELDEN VAN ONZE terrasoverkappingen

NYON PLUS aluminium overkapping met glas

NYON is een glasdaksysteem waarvan het ontwerp tot de essentie is teruggebracht.

Zijn daksparren zijn zeer smal uitgevoerd, voor een vrij uitzicht op de omgeving.

Het doordachte modulaire systeem kan naderhand worden uitgebreid met zonweringen, beglazingen, ledverlichting en is modulair uitbreidbaar. Zo kan het systeem op elk moment worden aangepast aan individuele wensen of aan lokale veranderingen. Waterafvoeren en elektriciteitskabels voor zonweringen zijn onzichtbaar in het moderne design geïntegreerd.

 

Al met al is dit de overkapping die een zeer goede prijs kwaliteit verhouding heeft of eigenlijk krijgt u de beste kwaliteit tegen de beste prijs!

 

                      TECHNISCHE GEGEVENS

 

NYON PLUS GP4100 | GP4200:

 

                   *min. 50 cm

                    max. 2400 cm

 

                   *min. 100 cm

                  **max. 550 cm

 

*zie ARNEX PS2500 | PS8000

**GP4100 max. 450 cm

 

Vraag hier informatie aan

Corradi ontwerpt en produceert sinds 1978 gepersonaliseerde en unieke buitenoplossingen voor alle soorten tuinen en terras. Corradi slaagt erin elke buitenruimte te transformeren tot een gezellige en bovenal zeer exclusieve leefruimte. Deze exclusiviteit is de Corradi-stijl, voor als u echt wilt opvallen.

Outdoorruimte op maat

 

Corradi, dat is oog voor detail, een geavanceerde fabriek met maatwerk productie en een wereldwijd erkend merk dat z’n roots en de traditionele ambacht nooit uit het oog verliest. Het resultaat is een product op maat, met het unieke en originele karakter van ‘made in Italy’

Emotie is de kleur waarmee Corradi uw outdoor-ruimte ontwerpt. Elke Corradi ruimte wordt op wens gemaakt, elke reflectie is het resultaat van een unieke alchemie, in overeenkomst met uw dromen.

Vraag hier informatie aan

Site map

Onze zekerheden

Links

Informatie

van A tot Z geregeld

Snelle levertijden

Betaalbare kwaliteit

Goede garanties

Zorg voor uw opdracht

STOBAG

ERB Bouw

PS Gevelonderhoud

 

 

JohnBon Montage

Postadres:

Fuutstraat 83

1183 BM Landsmeer

M. +31 (0)652 53 54 85

@. info@johnbon.nl

BTW nr NL001604498B78

Copyright JohnBon Visuals & Media