Aluminium Panelen

De perfecte basis voor jouw creativiteit

Uniek in het assortiment zijn de aluminium panelen.

Dit zijn lichtgewicht, aluminium onderdelen die jouw buitenleven verrijken. De panelen zijn stapelbaar, gemakkelijk te monteren en voorzien van klikprofielen. Het duurzame en flexibele karakter zorgt ervoor dat je de panelen op verschillende manieren kunt toepassen.

Ze kunnen dienen als schuttingdelen voor meer privacy, of als erfafscheidingen. Maar ook kun je er bloembakken, of een fraaie aluminium ombouw voor jouw container van maken. Zelfs het creëren van een garagedeur is mogelijk. Kortom: je creativiteit wordt volop geprikkeld met de Grillo panelen van Deponti.

Het duurzame en flexibele karakter van de Grillo panelen biedt eindeloos veel mogelijkheden

De panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende RAL kleuren. Hiermee vormen de panelen een perfecte toevoeging aan jouw overkapping. Zo kun je bijvoorbeeld de zij- of achterwand geheel in stijl met jouw terrasoverkapping afsluiten voor beschutting en bescherming tegen de wind. Ook kun je de onderkant van jouw overkapping ermee afsluiten en voorzien van bijvoorbeeld ingekorte glazen schuifwanden voor een mooie look.

 

Het bewerkbare karakter van de panelen is te vergelijken met de mogelijkheden die hout biedt. Wat je met hout kunt realiseren, kun je hiermee ook. Alleen dan duurzamer, waardoor je er weinig onderhoud aan hebt. Met de panelen geniet je eindeloze mogelijkheden om jouw buitenleven een unieke uitstraling te geven.

 

Wij kunnen de wanden voor u maken en plaatsen, vraag via de contact pagina wat de mogelijkheden zijn of klik hier om het aanvraag formulier in te vullen.

 

 

Specificaties;

Kleuren          : Verkeerswit structuur (RAL9016) / Crème wit (RAL9001) / Antraciet structuur (RAL7024)

 

Afmetingen schuttingdeel

Breedte (mm) 25

Hoogte (mm) 166

Werkende hoogte (mm) 150

Lengtes (mm) 3500/4000/5000/6000

Site map

Onze zekerheden

Links

Informatie

van A tot Z geregeld

Snelle levertijden

Betaalbare kwaliteit

Goede garanties

Zorg voor uw opdracht

STOBAG

ERB Bouw

AB Markiezen

Gielissen

 

 

JohnBon Montage

Postadres:

Fuutstraat 83

1183 BM Landsmeer

M. +31 (0)652 53 54 85

@. info@johnbon.nl

BTW nr NL001604498B78

Copyright JohnBon Visuals & Media