binnenzonweringen

Wij leveren alle soorten binnenzonweringen of raamdecoratie. Van de al om bekende jaloezie in de volksmond "luxaflex" genoemd tot rolgordijnen, plisse gordijnen, duo rolgordijnen maar ook lamelgordijnen en zelfs insectenweringen als horren.

 

Alle binnenzonweringen bij ons zijn van goede en degelijke kwaliteit en worden op bestelling en exact op maat geproduceerd. Wilt u een vrijblijvende offerte mail of bel ons dan op mail@johnbon.nl of 0652 53 54 85 en wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken, alles voor u op te meten en u ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte.

Het rolgordijn is een klassieke, strakke, functionele raambekleding in bijna iedere ruimte en is vooral zeer goed te combineren met overgordijnen of vitrage. De toepassing is grenzeloos en kan van 35 cm tot 400 cm breed geleverd worden. U kunt het rolgordijn personaliseren door een keuze te maken in soorten onderlijsten, schulpen, ketting een natuurlijk dessin of doekkleur. Verder zijn rolgordijnen er met sfeervolle stoffen en ook als binnen verduisteringen met lichtwerende stoffen. Rolgordijnen zijn er handbediend of electrisch en zelfs te integreren op onze smart home oplossingen.

Spelen met licht, dat is de functie van de jaloezie. De jaloezie is weer helemaal terug op het toneel. Van het fijne van de 16 mm, tot de shutterlook van de 70 mm jaloezie – “voor elke kamer de juiste breedte”. Met het brede ladderband voor de 50 en 70 mm jaloezie creëert u een echte retro look.

HOUTEN JALOEZIEËN

De houten jaloezie is weer helemaal hot. De robuuste 50 mm lamellen geeft de jaloezie de shutterlook, die wordt versterkt door het brede ladderband. Houten jaloezieën geven uw huis een warme en luxe uitstraling. Een reeks eigentijdse decoratieve ladderbanden geeft elke jaloezie een persoonlijk tintje. De collectie bevat meer dan 40 kleuren in de houtsoorten basswood, exotic wood en bamboo.

PLISSE & DUETTE GORDIJNEN

Of u nu kiest voor een fraai geplooide plissé of de honingraatstructuur van de duette®, u kunt zelf bepalen hoe u het zonlicht filtert. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar. Zo is er de populaire uitvoering (topdown / bottom-up), waardoor u een optimale balans tussen lichtinval en privacy kunt regelen. Ongekend populair is de duette® vanwege de onzichtbare koorden en de isolerende en daardoor een energiebesparende werking.

Multishade / Duoroller

Het Multishade / duorolgordijn is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. De trend van dit moment. Door te ketting te bedienen kunt u zelf de lichtinval bepalen. Het rolgordijn waarbij uw privacy modieus en decoratief wordt gegarandeerd. In de standaard collectie is er een ruime keuze van kleuren in 3 verschillende baanbreedtes en 6 verduisterende kleuren.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen zorgen zeker voor sfeer in uw interieur. Er kan worden gekozen voor transparante stof, linnenlook of gestreepte stoffen. Wanneer u de stoffen volgens de bijgevoegde voorwaarden wilt reinigen kunt u op zeer eenvoudige wijze de stof losmaken van de bak zo kunt u de vouwgordijnen zeer lang netjes en mooi houden. De collectie bevat een grote keus uit diverse kleuren, dessins kwaliteiten. De vouwgordijnen zijn er in de uitvoeringen, Basic en luxe waarbij standaard de baleinen aan achterzijde van de stof geconfectioneerd worden. Hiernaast hebben wij nog 4 varianten waar u uit kunt kiezen, van nonchalant tot strak.

Vraag hier informatie of offerte aan

Site map

Onze zekerheden

Links

Informatie

van A tot Z geregeld

Snelle levertijden

Betaalbare kwaliteit

Goede garanties

Zorg voor uw opdracht

STOBAG

ERB Bouw

AB Markiezen

Gielissen

 

 

JohnBon Montage

Postadres:

Fuutstraat 83

1183 BM Landsmeer

M. +31 (0)652 53 54 85

@. info@johnbon.nl

BTW nr NL001604498B78

Copyright JohnBon Visuals & Media