Aluminium shutters

De perfecte basis voor jouw creativiteit

Sterk, duurzaam en veilig. Robuust en elegant. Bestand tegen het Nederlands klimaat. Dat zijn enkele kenmerken van onze aluminium shutters. Ideaal voor uw tuinhuis, veranda en voor het vervangen van rolluiken.

Gemaakt voor jou!

De aluminium shutter collectie is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis. De shutters worden van T5 aluminium vervaardigd en van een poedercoating voorzien. Dit geeft ze een gestructureerde afwerking, maakt ze krasbestendig en geschikt voor het Nederlands klimaat.

De aluminium shutter collectie is in verschillende stijlen en kleuren leverbaar; van wit tot aan hout look. Of het nu gaat om een raam, veranda of tuinhuis, met de aluminium shutter collectie geeft u iedere ruimte een luxe uitstraling. Ervaar het verschil in design en kwaliteit.

Van wit tot zwart luxe hout look.

Onze aluminium shutters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij gebruiken uitsluiten verf op waterbasis met lage VOS-waardes.

 

 

- Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren

- Luxe hout look

- Verf op waterbasis

- Krasbestendig poedercoating

- Gestructureerde afwerking

Aluminium shutters robuust en elegant

Sterk, veilig en robuust. Met een gestructureerde afwerking en

luxe uitstraling. Met onze aluminium shutters brengt u de ideale

sfeer rondom uw woning.

 

- Vervaardigd in eigen fabriek

- Topkwaliteit T5 aluminium

- Slotmechanisme voor veiligheid en comfort

- Duurzaam en krasbestendig

- Ideaal voor het Nederlands klimaat

- 10 jaar garantie op poedercoating

HOUTEN shutters

Elegant met een zijdeglans afwerking. Dat is wat onze houten shutters kenmerkt. Ze worden vervaardigd van topkwaliteit Lindehout, Paulownia en Cedar. Duurzame hardhoutsoorten die gemakkelijk te bewerken zijn.

 

Breng meer sfeer in uw woning met Shutters. Onze houten shutters zijn elegant en binnen iedere interieur inpasbaar. Ze zijn in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar. Dit stelt u in staat om de ideale look voor uw woonkamer, slaapkamer of badkamer te creƫren. Of het nu gaat om een landelijk, modern of industriƫle interieur, met Shutters geeft u iedere ruimte een luxe en warme uitstraling.

Specialistische vakmanschap. Dat is ons motto. Shutters worden in eigen fabriek vervaardigd van topkwaliteit hardhout. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend Lindehout, Paulownia of Cedar. Sterke, flexibele en duurzame hardhoutsoorten die gemakkelijk te bewerken zijn. Deze houtsoorten stellen ons in staat om voor allerlei raamvormen maatwerk shutters te vervaardigen. Onze houten shutters collectie onderscheidt zich dan ook door de flexibiliteit, hoge afwerkingsniveau en design opties. Laat u inspireren in een van onze showrooms.

 

Expertise door focus en vakmanschap. Ons 100% focus op shutters ziet u terug in de kwaliteit. Onze shutters staan bekend om de flexibiliteit en hoge afwerkingsniveau. Reden hiervoor zijn de uitgebreide design opties, egale en zijdeglans afwerking.

 

De Shutters hout collectie is in 14 verschillende kleuren leverbaar, van wit tot zwart en alles daartussenin. De houten shutters zijn duurzaam en worden onder milieuvriendelijke omstandigheden in eigen fabriek vervaardigd. Zo maken wij uitsluitend gebruik van verf op waterbasis met lage VOS-waardes en wordt het gebruikte materiaal gerecycled. Onze houten shutters zijn ontworpen om de glans te behouden, bevatten geen losse onderdelen en zijn veilig voor mens- en dier.

Site map

Onze zekerheden

Links

Informatie

van A tot Z geregeld

Snelle levertijden

Betaalbare kwaliteit

Goede garanties

Zorg voor uw opdracht

STOBAG

ERB Bouw

AB Markiezen

Gielissen

 

 

JohnBon Montage

Postadres:

Fuutstraat 83

1183 BM Landsmeer

M. +31 (0)652 53 54 85

@. info@johnbon.nl

BTW nr NL001604498B78

Copyright JohnBon Visuals & Media